Menu

Katwijks erfgoed te zien via Erfgoedkaart Katwijk

Op de digitale kaart is er informatie te vinden over het erfgoed in de gemeente Katwijk. De kaart bevat 5 hoofdthema’s: monumenten, archeologie, cultuurhistorie, toerisme en verhalen. Deze hoofdthema’s zijn verdeeld in meerdere subthema’s, die te vinden zijn door binnen de kaart te navigeren.

Het meeste erfgoed binnen de gemeenteĀ  is opgenomen op de Erfgoedkaart. Op deze digitale kaart staan monumenten en archeologische vondsten, maar ook musea en waardevolle gebieden, zoals de Boulevard en toeristische routes. De Erfgoedkaart bevat ook veel koppelingen naar aanvullende informatie over het erfgoed, zoals documenten, foto’s en links naar andere websites.

De kaart wordt regelmatig bijgewerkt. Ook bezoekers van de digitale kaart kunnen aanvullingen per e-mail doorgeven aan de redactie als zij erfgoed onderwerpen of een locatie missen. Bezoekers kunnen dit mailen naar: erfgoed@katwijk.nl. Als zij verhalen hebben die met erfgoed te maken hebben, kunnen zij dat op dit formulier invullen.

Hier vindt u de erfgoedkaart van Katwijk

Bekijk de website