Menu

Kroniek Zuid-Holland 2018 beschikbaar

Erfgoedhuis Zuid-Holland presenteert de nieuwste editie van de Archeologische Kroniek. De uitgave, over 2018, is nu beschikbaar in zowel digitale als in gedrukte vorm. De Archeologische Kroniek 2018 telt ruimt 70 pagina’s en bevat ook dit jaar weer tal van interessante bijdragen van zowel professionele als vrijwillig archeologen.

Ieder jaar worden bij opgravingen in Zuid-Holland archeologische resten gevonden. Daar zitten vaak veel bijzondere vondsten bij, die inzicht geven in het leven in Zuid-Holland door de eeuwen heen. Omdat het soms jaren kan duren voordat deze onderzoeksresultaten zijn uitgewerkt en gepubliceerd, geeft Erfgoedhuis Zuid-Holland jaarlijks de Archeologische Kroniek Zuid-Holland uit, om belangstellenden op de hoogte te houden van actuele archeologische ontdekkingen.

Op de website Geschiedenis van Zuid-Holland zijn alle jaargangen van de Archeologische Kroniek vanaf 1974 digitaal te raadplegen.