Menu

Juniorarcheologen opgelet: kom naar Voorschoten tijdens de Nationale Archeologiedagen

  • 15 oktober 2017
  • 12:00
  • Museum Voorschoten, Voorstraat 17, 2251 BL Voorschoten

Kom opgraven, vondsten determineren en knutsel mee aan ons museumbord! Maak op zondag 15 oktober tijdens de Nationale Archeologiedagen in Museum Voorschoten kennis met onze Kinderactiviteiten Archeologie! Alle vondsten komen uit Voorschoten en je mag ze echt vasthouden. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Kinderen, kleinkinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, iedereen is welkom.

Het museum presenteert met trots leuke archeologie activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, die vanaf 15 oktober bij het vaste aanbod educatieve kinderactiviteiten van Museum Voorschoten zullen horen. Neem nu al een kijkje en probeer een aantal leuke opdrachten! Iedereen gaat naar huis met een mooi Archeologendiploma van de Nationale Archeologiedagen.

Over Museum Voorschoten

Museum Voorschoten bewaart, verzamelt en ontsluit de oude én recente dorpsgeschiedenis. Hiermee wil het museum de bezoekers inspireren met kunst, cultuur(-historie) en educatie, door verbindingen te leggen tussen verleden en heden, en door een culturele ontmoetingsplaats en een platvorm te zijn voor jong en oud.

Share

Juniorarcheologen opgelet: kom naar Voorschoten tijdens de Nationale Archeologiedagen