Menu

Open dag RijnlandRoute

  • 08 september 2018
  • 11:00
  • Rietpolderweg 19, Leidschendam

De RijnlandRoute begint vorm te krijgen. De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk – via de A44 – en de A4 bij Leiden. De weg lost huidige knelpunten op en garandeert de doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk. Tegelijkertijd wordt momenteel hard gewerkt aan de noodzakelijke verbreding van de A4 tussen toekomstig knooppunt Hofvliet (Vlietland) en de N14 bij Leidschendam. Op zaterdag 8 september van 11.00 tot 16.00 wordt u geïnformeerd over deze route.

Bron: Flyer open dag RijnlandRoute
Bron: Flyer open dag RijnlandRoute

Bezoekers kunnen zien en beleven wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van de RijnlandRoute en hoe de weg er straks uit komt te zien. Er zijn rondleidingen in het informatiecentrum en bij het uitkijkpunt boven de startschacht van de tunnel in de N434. Er zijn leuke (techniek)proefjes en er is veel informatie over archeologie. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

 

Datum                          Zaterdag 8 september 2018

Tijdstip                         11.00 – 16.00 uur

Locatie                         Rietpolderweg 19 te Leidschendam

 

Meer informatie
Meer informatie over het informatiecentrum en de Open Dag vindt u op de website van de RijnlandRoute: www.rijnlandroute.nl/informatiecentrum  Het informatiecentrum is ná de Open Dag op iedere woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend.

Open dag RijnlandRoute