Menu

Speciale ‘rondleiding’ virtueel museum Rotterdamsebaan

  • 20 december 2017
  • 13:30
  • Trefpunt Rotterdamsebaan, Binckhorstlaan 174, Den Haag

Bij het archeologische onderzoek bij de Rotterdamsebaan zijn veel bijzondere vondsten gedaan. Om zo veel mogelijk mensen de vondsten te laten zien, is er een virtueel en interactief museum. Kom op woensdag 20 december van 13.30 tot 15.00 uur langs bij het virtuele museum Rotterdamsebaan en ontdek hoe archeologisch veldonderzoek eruit ziet en hoe men woonde en leefde in de Romeinse en laat middeleeuwse tijd.

Archeoloog vertelt over het virtuele museum

Kom op woensdag 20 december van 13.30 tot 15.00 uur langs bij het virtuele museum en ontdek hoe archeologisch veldonderzoek eruit ziet en hoe men woonde en leefde in de Romeinse en laat middeleeuwse tijd.

Een archeoloog en een medewerker uit het Trefpunt nemen u mee terug in de tijd en vertellen alles over de vondsten uit het tracé van de Rotterdamsebaan. Ook is het na afloop mogelijk om vanachter een computer zelf met een joystick een kijkje te nemen in het museum.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 december via e-mailadres rotterdamsebaan@denhaag.nl of telefonisch via (070) 353 93 41.

Virtueel en interactief

Bekijk op een computer in het Trefpunt Rotterdamsebaan het archeologisch museum. U wandelt met behulp van een joystick digitaal door de grote museumzalen. Hier ziet u foto’s en filmpjes van de opgravingen, 3D modellen van de vondsten en hoe men woonde en leefde in de Romeinse en laat middeleeuwse tijd. Wie goed oplet, ontdekt overal verborgen spellen en geheimen in het museum. Het virtuele museum laat ook zien hoe archeologisch veldonderzoek wordt gedaan.

Share

Speciale ‘rondleiding’ virtueel museum Rotterdamsebaan